Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   nieuws  /   archief_2015

Dag van de Dwerg 2015

                                                                   
Beste leden,

Nog vier weken en de DvdD 2015 is weer een feit, op dit moment komen de eerste inschrijvingen al binnen en ben ik volop aan de slag om alles weer voor te bereiden.
Dit jaar zijn we voor de eerste keer te gast in Tiel een compleet nieuwe locatie wat voor iedereen wel even wennen zal zijn.

Niet alleen de locatie is dit jaar anders maar ook op het inschrijfformulier is een verandering aangebracht, op verzoek van onze Britse keurmeesters worden niet alle dieren door hen gekeurd maar moet er specifiek voor ingeschreven worden. Ik wil jullie dan ook vragen om naast de regulieren inschrijving ook nog één of twee diertjes voor de Britse keuring in te schrijven zodat onze Britse keurmeesters niet voor niets komen.

Ook nieuw is het feit dat onze show dit jaar voor het eerst officieel is aangemeld bij de KLN wat dus betekend dat er wat extra prijzen te vergeven zijn. En als de kleurdwerg dit jaar ook nog eens 75 jaar bestaat is er reden genoeg om massaal in te sturen.

                        Deze dag wordt gehouden op zaterdag 7 maart 2015 in de hal van
                                       “TKV Tiel” aan de Bulkweg 1, 4005LB Tiel


In de Nederlandse klasse zal door Nederlandse keurmeesters worden gekeurd op punten, dit volgens de Nederlandse standaard er kan gekozen worden voor viertallen

In de Internationale klasse wordt gekeurd volgens de Europese standaard op punten volgens het ABCD-systeem

In de Britse klasse worden de dieren middels een vergelijkende keuring door Britse keurmeesters op rangvolgorde gezet, dit geschiedt per kleurslag. Deze vergelijkende keuring staat geheel los van de puntenkeuring bij de andere twee klasse en is bedoeld om alle aanwezigen kennis te laten maken met de Britse manier van beoordelen.


De inschrijving sluit op zondag 1 maart 2015

Inschrijfformulieren zenden aan:

Michel Zonneveld
Van Heuven Goedhartstraat 14
2251 CK Voorschoten
tel.: 06-53753729
E-mail: shows@dwergenclub.nl

Download hier het vraagprogramma
Download hier het inschrijfformulier

Terug naar overzicht