Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   nieuws  /   archief_2017

Dag van de Dwerg 2017

                              Eéndaagse INTERNATIONALE dwergenshow

De Nationale Polen- en Kleurdwergenclub nodigt u uit om op zaterdag 4 maart deel te nemen aan het jaarlijks terugkerende internationale evenement “De dag van de Dwerg” in Tiel. Ook dit jaar zijn er fokkers én keurmeesters uit Duitsland, België, Engeland, Denemarken, Noorwegen en Nederland vertegenwoordigd.
  Deze dag is voor elke fokker een doel en een belevenis op zich. Ervaren fokkers kunnen nationale en internationale contacten weer vernieuwen en nieuwe inzichten delen. Maar ook voor de nieuwe fokkers is deze dag bij uitstek een dag om veel te zien, te leren en te contacten. Deze dag presenteert de maatstaf in ieder ras en kleurslag. Nieuw passend fokmateriaal kan aangeschaft worden. Maar ook passende fokadviezen kunnen worden gevraagd en uiteraard gegeven

Vorig jaar wisten ongeveer 200 inzenders bijna 800 konijnen in de kooien te brengen. Ook dit jaar verwachten we weer een mooi aantal dieren. Wederom bestaat er de mogelijkheid om de dieren in te schrijven in een nationale-, een internationale- of een Engelse keuring. Wij zien uw komst als ‘Dwergenfokker’ of bezoeker graag tegemoet!

Alleen gevaccineerde (RHD type 2) konijnen zijn toegelaten op de show.


Voor meer informatie
Nieuwsbrief
Keurmeesters indeling
 

Terug naar overzicht