Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   nieuws  /   archief_2013

Jongdierendag 2014

Beste fokkers,

Sinds twee jaar organiseren wij onze jongdierendag op de eerste zaterdag van september in Barneveld. Een gezellige locatie met een bonte verzameling aan dieren.

Mede door de opmerkingen van de leden maar ook onze eigen ervaring heeft ons doen besluiten om op zoek te gaan naar een andere locatie. Een locatie waar we beter verstaanbaar zijn tijdens de opening, eindkeuring en prijsuitreiking, maar ook met een datum in oktober zoals we in het verleden gewend waren en niet in de laatste plaats met een behoorlijk aantal ingeschreven dieren. Een hal voor ons zelf hebben we niet kunnen vinden omdat deze gewoonweg in oktober niet beschikbaar is of vreselijk duur.

Wel hebben wij de Tan-club bereid gevonden om de hal in Veenendaal tijdens hun jongdierendag met ons te delen. Dit betekent dat we een “herstart” maken met onze jongdierendag, en er samen met de Tan-club een mooie happening van willen maken. Over de exacte invulling van deze dag zijn we nog in overleg met de Tan-club.

Wij verwachten met deze “herstart”dat jullie als fokker weer massaal in zullen schrijven en we niet zoals de laatste twee jaar het met een schamel aantal dieren in de kooien onze JDD moesten organiseren. Een vierhonderd dieren moet ons inziens toch mogelijk zijn, graag tot ziens op zaterdag 11 oktober 2014 in Veenendaal.
                      
Namens het bestuur van de NPKC               
Michel Zonneveld                                                      
Tentoonstelling secretaris

Terug naar overzicht