Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   nieuws  /   archief_2018

Vraagprogramma De Clubshow 2 en 3 februari 2018

Vraagprogramma De Clubshow 2 en 3 februari 2018

Beste leden,
 
Met ongelooflijk veel drive is er samen met de Tanclub de afgelopen maanden gewerkt aan het organiseren van ‘De Clubshow’ in plaats van de Championshow 2018.  Dit prachtige initiatief biedt de fokkers van onze Kleurdwergen, Polen en Polish en natuurlijk ook de Tan de mogelijkheid om tóch hun dieren in deze periode te showen. Er zijn mooie prijzen te winnen!! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om eventueel nieuwe fokdieren aan te schaffen of om nieuwe contacten te maken of om ze nog eens op te halen. 
 
De show wordt gehouden in het inmiddels welbekende verenigingsgebouw van TKV Tiel aan Bulkweg 1 te Tiel. U kunt uw dieren tot en met zaterdag 6 januari 2018 inschrijven.
 
Op donderdag 1 februari 2018 tussen 18.00 en 21.00 uur kunt u uw dieren inkooien of op vrijdag 2 februari tussen 08.00 en 08.45 uur net voor de start van de keuring. De keuring start om 9:00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.
 
Voor uitgebreidere informatie kunt u het vraagprogramma raadplegen door het hier te downloaden en door middel van het inschrijfformulier kunt u uw dieren inschrijven.

Vraagprogramma ‘De Clubshow’

Inschrijfformulier ‘De Clubshow’
 
Wij verwelkomen u graag op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 met uw dieren. De TOEGANG is GRATIS!!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Tanclub en de Nationale Polen en Kleurdwergenclub, waarbij ondergebracht de Polish.


Volledige adres:
Verenigingsgebouw van TKV Tiel
Bulkweg 1
4005 LB
Tiel
 

 
 
 
 

Terug naar overzicht