Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   nieuws  /   archief_2014

aantal dieren jongdierendag 2014

Beste fokkers,                                                                                                      

Nog even en onze JDD 2014 is weer een feit, een JDD met een nieuwe locatie en nieuwe (oude) datum en vooral niet te vergeten in samenwerking met de Tan club. Dat de locatie in Barneveld in combinatie met de vroege datum geen succes was bleek wel aan de ingeschreven aantallen, met twee jaar achtereen 220 dieren gaf duidelijk aan om in actie te komen.

Na overleg met de Tan club en hun enthousiaste reactie was een samenwerking al snel geboren en konden we bij deze club aanschuiven in Veenendaal. Veenendaal verschaft ons al vele jaren een goed en vertrouwd onderkomen en hoefden we over deze locatie niet te twijfelen.

De inschrijvingen kwamen al vlot op gang en eindigden met wat mij betreft met een prachtig aantal van 416 dieren. Als je hierbij de 263 dieren van de Tan club nog eens optelt komen we aan een totaal aantal van 679 dieren. Met dit aantal en twee gemotiveerde speciaalclubs moet deze dag wel een groot succes worden. Mede door dit grote aantal inschrijvingen zijn er wel een klein aantal aanpassingen wat betreft de keurmeesters indeling die jullie ook op de site kunnen vinden. Ik ben er ondanks dat toch redelijk in geslaagd om de voorlopige keurmeesters indeling te behouden.

Tot slot wens ik ieder van jullie een heel fijne dag toe, met goede resultaten en leerzame momenten.

Michel Zonneveld: Tentoonstelling secretaris NPKC                              

                                                                                                                                

Terug naar overzicht