Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   nieuws  /   archief_2012

In Memoriam Henny van Bochoven

In Memoriam


Op zondag 11 november 2012 bereikte ons het trieste bericht dat Henny van Bochoven op 65-jarige leeftijd is overleden. Veel te vroeg en zo plotseling, dat het voor weinigen te bevatten zal zijn.
Henny was de echtgenote van Leo van Bochoven. Zoals velen van jullie weten is Leo een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging en daarnaast een zeer vakkundig lid van onze ras-technische commissie.
 

Een paar weken geleden heeft deze ras-technische commissie nog een vergadering gehad in Huize Van Bochoven en Henny voelde zich toen niet zo lekker, een grieperig gevoel dat maar niet over wilde gaan. Zeer recent is echter geconstateerd dat dit geen griepje was maar een ongeneeslijke ziekte. Nadat alles thuis in gereedheid was gebracht, is Henny zaterdag 10 november jl. weer thuisgekomen om haar laatste levensdagen thuis door te brengen. Dat dit nog geen 24 uur heeft mogen duren kon niemand vermoeden!

Henny was op de clubdagen een graag geziene gaste. Ze kwam ’s morgens met Leo mee, ging dan een heerlijk dagje ‘stad-ten’ en kwam aan het eind van de middag belangstellend weer terug met leuke verhalen. Ook genoten Henny en Leo zichtbaar van het leven samen, trokken er regelmatig op uit en maakten het overal gezellig. Leo sprak altijd vol liefde over zijn “oude voedster”. Altijd met een twinkeling in zijn ogen, waarbij je kon zien en voelen hoe gelukkig hij met haar was.

Wij wensen Leo, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe en hopen oprecht dat zij de kracht zullen vinden om dit enorme verlies een plaats te geven en te kunnen verwerken.

Namens de Nationale Polen- en Kleurdwergen Club,
waarbij ondergebracht de Polish,

Raimond Kamps
Voorzitter

 

 

              

                                           Henny knutselde aan het bord ter ere van het 100 jaar bestaan Pool Roodoog 2007    

                                                                                                                          

Terug naar overzicht