Nederlands Deutsch English
lid worden
empty
home   /   lid_worden

Waarom lid worden van de Nationale Polen en Kleurdwergenclub?

Wanneer u Polen, Kleurdwergen of Haasdwergen fokt of wilt gaan fokken is de Nationale Polen en Kleurdwergenclub een mooie aanvulling. Door het lidmaatschap en de daarbij behorende activiteiten hebt u de mogelijkheid om in contact te komen met collegafokkers uit binnen- en buitenland. Door het uitwisselen van dieren en ervaringen kunt u uw stam opbouwen en verbeteren. Daarnaast is de NPKC één van de grootste speciaalclubs van Nederland. Voor de promotie van onze clubrassen stellen wij prijzen beschikbaar voor Open Tentoonstellingen en Districtsshows, en hebben wij een zeer uitgebreid prijzenschema voor de Noordshow te Harderberg.
De prijzen die wij beschikbaar stellen zijn te winnen door de leden van onze speciaalclub,
Naast het beschikbaar stellen van prijzen organiseren wij de onderstaande activiteiten:

  • Ek jaar een jongdierendag in oktober.
  • De clubshow is ondergebracht bij de Noordshow in Harderberg . Op deze nationale tentoonstellingen zijn extra prijzen beschikbaar gesteld door de NPKC voor onze leden.
  • Een eendaagse Internationale Dwergenshow in Tiel op de eerste zaterdag van maart. Op deze show zijn Polen, Kleur- en Polish aanwezig van fokkers uit Duitsland, België, Engeland en Nederland. Ook zijn er keurmeesters uit deze landen actief op deze dag.
  • Eenmaal per jaar geeft de Nationale Polen- en Kleurdwergenclub het Jaarboek uit. Een multifunctioneel naslagwerk boordevol informatie over de clubactiviteiten, rastechnische wetenswaardigheden en clubleden.Een Unicum in Nederland. Het jaarboek is af te halen bij onze stand tijdens de Noordshow, en de Internationale Dag van de Dwerg. Leden die daar niet aanwezig zijn krijgen na de Dag van de Dwerg het Jaarboek per post thuisgestuurd.
  • Last but not least wordt er ook ieder jaar een Keurmeesterdag georganiseerd. Dit is een studiedag voor onze clubkeurmeesters, waar ook de leden bij aanwezig mogen zijn. Op deze dag worden verschillende kleurslagen besproken of algemene zaken zoals bijvoorbeeld de pels of de stelling bij onze dwergrassen.

Mocht u door het bovenstaande geïnteresseerd zijn geworden in onze speciaalclub dan kunt u het aanmeldingsformulier invullen en versturen
naar: info@dwergenclub.nl. U ontvangt dan binnenkort het Jaarboek en alle informatie.

De contributie bedraagt voor Seniorleden € 20,00,voor Jeugdleden € 15,00 en voor Combinaties € 22,50.